STAP Kumpula/Käpylä/Arabia piiri

Tapahtumat, Kokoukset, Juhlat, Ideoita ja Raportit!

  STAP Kumpula/Toukola/Käpylä/Arabian paikallispiiritapaamista, aina joka kuukauden viimeisenä sunnuntai-iltana klo 20 Pub Oljenkorressa. Tapaamisissa voisi aina vaihtaa kuulumisia ja päivittää suunnitelmia. Tervetuloa!

  * 14.5.2011 Arabiarannan kierrätystapahtumaan Järjestetään ”Tovimarkkinat”!, joissa jäsenet voi paikanpäällä tarjota palveluitaan (esim. korjata pyöriä, tarjota hierontaa, leikata hiuksia, pitää lapsiparkkia, kirjoittaa runoja, piirtää muotokuvia tai mitä itse kukin haluaa). Ketkä teistä haluaisivat olla mukana? Lähetä viesti Tuulille: tuuli.hirvilammi@helsinki.fi.

  * Aikapankkin liittyminen voi tukea paikallistoimijoita ja avaa laajemminkin uudenlaisen näkökulman vapaaehtoistyöhön ja kansalaistoimintaan. Suunnitelmissa on ollut keskusteluillan järjestäminen. Sinne voisi kutsua meidän alueen paikallistoimijoita kuten yhdistyksiä tai järjestöjä, jotka ovat kiinnostuneita aikapankista. Onko jollakin teistä ideoita ketä paikallistoimijoita voisi kutsua mukaan? Haluaisiko joku olla mukana järjestässä tällaista tapaamista? Lähetä viesti Rubylle: rubyvdwekken@gmail.com.

  Stadin Aikapankki toimii ilman rahoitusta ja ilman tarkkoja toimintasuunnitelmia. Kaikki toiminta lähtee meistä, ja siksi toimintaan on helppo liittyä mukaan! Ja myös tähän mahtuu vielä mukaan (ja myös tämä työ tapahtuu ainakin ositäin toveja vastaan)! Lähetä viesti Emmille : emmivainio@gmail.com.

  Terveiset Aikapankkin 5.2 Illanvieto!

  5.2.2011 klo 17-20, alueellinen jäsenilta Kumpulan Kylatilassa (Intiankatu 31), Kumpulan, Käpylän ja Arabian alueen jäsenille ja muille Stadin Aikapankista kiinnostuneille avointa iltaa, Tervetuloa!
  Lisätietoja : rubyvdwekken@gmail.com

  Mainokset