Keskustelua Stadin aikapankin rakenteesta

Stadin aikapankin jäsentapaamisessa 2.2.2014 Oulunkylän seurahuoneella keskusteltiin vilkkaasti Stapin organisoitumisesta.

Oheiseen PDF-taulukkoon on ryhmitelty jäsenkokouksen nelikenttäharjoituksesta kootut muistiinpanot. Taulukko on myös alla kuvina. Siinä pyritään kuvaamaan kokouksessa esille tuotuja puheenvuoroja adhokratian ja hierarkian hyvistä ja huonoista puolista.

Tapaamisessa päätettiin jatkaa keskustelua kaikkien jäsenten voimin Stapin verkkosivuilla. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommentin tälle sivulle.

nelikentta_1
nelikentta_2
nelikentta_3

Yksi vastaus artikkeliin: Keskustelua Stadin aikapankin rakenteesta

  1. pekkanikander sanoo:

    Hieman ulkopuolisena uutena aikapankkilaisena, minusta tuntuu että tärkeintä on saada tieto kulkemaan. Se mikä on formaali organisaatio ei näin uuden jäsenen kannalta tunnu kovin oleelliselta. Tällä hetkellä on vaikeaa löytää tietoa siitä, ketkä ihmiset ovat oikeasti aikapankin takana, miten pankin kirjanpito oikein pelaa, jne. Tällaiset asiat tuntuvat minusta tärkeämmiltä kuin organisaation rakenne. Organisaation rakenne minusta kannattaa valita toiminnan muodon mukaan, siten että rakenne tukee toimintaa.

    –Pekka Nikander

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s